Quriobot

 

Jak integrovat Quriobot v LiveAgent

Ujistěte se, že máte administrátorská práva v obou účtech - LiveAgent i Quriobot. Kompletní návod k integraci naleznete níže.

  • Zaregistrujte se u Quriobot (zde)
  • K tomuto účelu nelze použít výchozí kód widgetu, který je generován LiveAgenteme, protože chat bude spuštěn až po výběru této možnosti v Quriobotu, takže budete potřebovat Pokročilou integraci tlačítek, s podrobnostmi, které najdete zde. Kromě toho chceme, aby se Quriobot spustil znovu, jakmile skončí vaše relace live chatu.Pro tuto funkci potřebujeme nějakou magii „na závěr“. Více informacemi naleznete zde (v tomto případě je potřeba pouze logika „na závěr“).
  • Kód widgetu LiveAgent musíte vložit před konec </head> sekce vaší HTML stránky. Kód pak bude vypadat např. takhle
    <script type="text/javascript">
    var chatButton;
    (function(d, src, c) 
    { 
      var t = d.scripts[d.scripts.length - 1], s = d.createElement('script');
      s.id = 'la_x2s6df8d';
      s.async = true;
      s.src = src;
      s.onload = s.onreadystatechange = function()
      {
        var rs = this.readyState;
        if(rs && (rs != 'complete') && (rs != 'loaded'))
        {
          return;
        }
        c(this);
      };
      t.parentElement.insertBefore(s, t.nextSibling);
    })
    (document, '//VASEURL', function(e) 
    {
      chatButton = LiveAgent.createButton('VASEID', e); 
      
      chatButton.oldOnCloseFunction_ = chatButton.onCloseFunction_;
      chatButton.onCloseFunction_ = function() 
      {
         chatButton.oldOnCloseFunction_(); 
         quriobot.show_frame();
      }
    });
    </script>

    Poznámka: změnte, prosím, VAŠI URL a VAŠE ID ve výše uvedeném kódu za vlastní, dodaný LiveAgentem a zkontrolujte quriobot.show_frame (); což je nutné, aby se Quriobot znovu objevil.

  • Jestliže jste vše vložili na Vaše stránky, jsme připraveni přidat do Quriobotu potřebná volání pro zahájení live chatu LiveAgent. Aby to fungovalo, potřebujete pouze dvě volání: jedno ke spuštění LiveAgent a jedno ke skrytí Quriobotu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

function() {
    chatButton.onClick();
    quriobot.hide_frame();
} 

A je to! Pokud například toto přidáte jako reakci na možnost odpovědi, zahájíte chat LiveAgent a skryjete Quriobot. Uzavřením LiveAgentu se Quriobot znovu objeví!

Extra: Pokud chcete, aby byl při spuštění řešení LiveAgent skrytý také přišpendlený avatar Quriobotu, jednoduše přidejte následující řádek do kódu a avatar bude skrytý. Po ukončení živého chatu se znovu zobrazí.

function() {
  chatButton.onClick();
  quriobot.hide_frame();
  document.getElementById("botbutton").classList.remove('show');
} 

Pokud máte nějaké problémy s Quriobot, prosím kontaktujte support@quriobot.com a pokud máte problémy s LiveAgent, kontaktujte nás prosím na obchod@ladesk.cz

 

Co je Quriobot?

Je těžké být dostupný na chatu 24/7, ale ne nemožné. Nyní nemusíte zmeškat zachycení nových potenciálních zákazníků ani nechat zákazníky čekat. S Quriobotem můžete vytvořit inteligentního robota, který poskytuje inteligentní odpovědi. Představte si, že máte připravené tlačítko chatu, ale váš zákazník potřebuje něco lehkého, co by se dalo snadno vyřešit bez chatování? Nebo ho nasměrujete přímo k nejvhodnějšímu agentovi? Zde je návod, jak to udělat.

 

Proč byste to měli vyzkoušet?

Quriobot je k dispozici 24/7. Má velmi dobře zpracovanou dokumentaci, snadno se s ním pracuje a je velmi intuitivní. Pomáhá vám zvýšit konverzi o 28% a zvyšuje míru získání zákazníka až o 21%. Mnoho našich zákazníků již Quriobot vyzkoušelo.

 

Jak to funguje?

Můžete si vytvořit intuitivní chatbot, který bude neustále komunikovat s Vašimi zákazníky. Chatbot Quriobot lze použít jako hlavní vyhledávač, pro zákaznickou podporu i zpětnou vazbu. Můžete snadno přepínat mezi živým chatem a Quriobotem. Vyzkoušejte všechny funkce na adrese Quriobot.com. Nejlepší na tom je, že si to můžete vyzkoušet zdarma.