Úvod > Technická podpora > Funkce systému > Facebook integrace pro účty hostované v našem cloudu

Facebook integrace pro účty hostované v našem cloudu

Tento článek je určen pouze zákazníkům, využívajícím služby hostované v našem cloudu (platící měsíčně), zákaznící využívající on-premise (downloadable/standalone) musí postupovat podle tohoto návodu.

Facebook integrace je jednoduchou cestou k propojení Vašich Facebook stránek s Vaším  LiveAgent účtem.  Můžete připojit kteroukoliv stránku, jíž jste administrátorem. 

Ve Vašem LiveAgent účtu přejděte na Nastavení > Facebook > Facebook stránky a klinkněte na Připojit Facebook stránku



Poté se zobrazí okno  "Přihlásit k Facebook" . Jen klikněte Pokračovat jako ...



Poté uvidíte ''LiveAgent žádá oprávnění spravovat vaše Stránky, publikovat jako Stránky, které spravujete, a přistupovat ke zprávám na vaší Facebookové stránce.'' Prosím, potvrďte stisknutím OK.

 

Poté si můžete vybrat ze seznamu stránek, které spravujete jako administrátoři, a vybrat, na jakou stránku se chcete spojit s určitými oprávněními. Můžete si vybrat z následujících možností:s:

  • Načíst příspěvky na zdi
  • Načíst soukromé zprávy

Můžete si vybrat, zda chcete načíst pouze příspěvky na zdi, načíst pouze soukromé zprávy nebo obojí. Můžete také připojit stránky jednu po druhé, nebo Připojit vše. Pro každou stránku můžete také vybrat konkrétní oddělení, kde budou vytvořeny tikety.



Neváhejte se podívat na naše video popisující načítání zpráv na Facebook stránce systémem LiveAgent